MENU
HOME - TE KOOP - TE HUUR - OVER ONS - KLANTERVARINGEN - CONTACT - VACATURES - REFERENTIES - SCHATTING

Meer informatie over ons en onze diensten

 

ONZE ERVARING:

 

100% ZEKERHEID:


Verkoopt U met ons uw woning, dan mag U op beide oren slapen. Onze verkoopsopdracht is volledig conform het KB van 12/01/2007 en u vindt er dus geen onduidelijke clausules. De verkoopsopdracht garandeert U een volledige service en we brengen U een regelmatige update van uw verkoop.

 

 

ONZE VISIE:


Wanneer U door IMMOSTAD uw vastgoed laat verkopen, mag U er zeker van zijn dat wij voor U tot het uiterste zullen gaan om een nieuwe eigenaar voor uw woning te zoeken. We voelen ons verantwoordelijk voor alles wat we voor u doen. Dit weerspiegelt ons succes.

 

 

ONZE STRATEGIE:


Met IMMOSTAD samenwerken biedt U een ontegensprekelijk voordeel bij de verkoop van uw woning. Wij hebben heel wat potentiële kopers via ons netwerk van diverse contacten, een grote klantendatabase en een zeer uitgebreid aanbod van onroerende goederen. Wij stellen uw woning te koop met behulp van onze communicatiestrategie en een goed gelegen centraal kantoor. We maken een doordacht marketingplan op met alle noodzakelijke ingredienten die leiden tot succes.

 

 

 

VAAK GESTELDE VRAGEN:

 

 

 

Heeft u nog andere vragen of wenst u meer uitleg, aarzel niet ons te contacteren!